Jag = Fotograf?

Hejsan på dejsan!
Har under de senaste timmarna fotat som en galning. Jag läser verkligen världens roligaste kurs – Digitalfoto. Just nu sköts delar av undervisningen av Göran Segeholm, känd inom foto-världen. Till imorgon fick vi i uppgift att fota i motljus, det betyder att man ska ställa objektet man ska fota mellan ljuset och kameran. Lånade en systemkamera från skolan och knäppte runt 200 bilder tills jag blev nöjd, haha (det här är skitkul, det blir definitivt en ny kategori här på bloggen). Har nu fastnat för tre av bilderna och vet inte vilken jag ska välja… Bilden här ovan är bara ett liiiiitet tjuvkik på hela bilden. Har inte ens retuscherat bilden (!!!), visst är den snygg?! Jag ska nog ta och köpa en systemkamera!

8 reaktioner till “Jag = Fotograf?

  1. Min kompis har en sån där grym kamera, asså det är hur kul som helst 😀 Älskar att fota med grymma kameror, man kan zooma och ändå få bra bilder 😛 haha

  2. Hej! Det är så att jag har sett ett par snygga skor från den hemsidan som du hade beställt ifrån. Jag undrar hur det är med storlekarna? Vilken storlek köpte du och vilken storlek har du egentligen?

  3. Det var en riktigt cool bild! Får en känsla av att bilden skulle passa bra i reklamsammanhang, typ för någon dryck eller så. ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s