Törstig?

Vilken lång dag jag haft!
De senaste tre dagarna har varit väldigt intensiva då jag åka till skolan tidigt på morgonen och återvänt hem väldigt sent. Dagarna har varit fyllda med roliga workshops och föreläsningar kring fotografi. I förra inlägget visade jag en av bilderna jag tog. Här ovan ser ni bilden som jag lämnade in tillslut. Är både nöjd och stolt över den med tanke på att jag är nybörjare! Även denna bild är i originalskick, har alltså inte retuscherat den något i Photoshop. Snyggt va?

Hörrni, snart börjar Grey’s Anatomy. Ni missar väl inte?

3 reaktioner till “Törstig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s