Bloggfest 25 april

Jag blir ofta bjuden på olika events & pressmöten uppe i Stockholm men måste många gånger tacka nej pga att jag bor i Jönköping. För några dagar sedan fick jag en inbjudan till en härlig bloggfest i Norrköping. En av arrangörerna är Ulrika som driver bloggen Colorelle, en färgglad blogg som jag läser varje dag! Har inte bestämt mig om jag ska gå ännu, någon av er som ska gå?

6 reaktioner till “Bloggfest 25 april

  1. Oh det skulle jag vilja gå på.. Bor ju så nära också (Linköping). Fortfarande för liten blogg för att bli bjuden, tyvärr

  2. ja tycker absolut du ska komma 😀 ja e också inbjuden så det skulle va jätte kul att äntligen få träffa dig live efter att ha läst din blogg några månader 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s