Filmtips

Åh, måste tipsa er om att se filmen som börjar kl 21:00 (nu)tv 6. Den heter Inside man och är en av de bästa filmerna som finns. Det gäller att hänga med från början, annars förstår man nog inte så mycket. Missa inte!

3 reaktioner till “Filmtips

  1. oooh. andra ggn jag tittar på en film du rekommendera och som jag inte gilla. Hahaha, antar att man inte har samma filmsmak bara för att man har det när d kommer till mode. Jag försökte titta, men somna in under filmens gång…

  2. Anna: Visst var den :DBaby loonia: haha typiskt! Den tillhör faktiskt en av mina favoriter, blev helt kär i Clive Owen när jag sååg den första gången. Sen är det en bonus att min idol Christopher Plummer är med 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s