Vinn makeup-kit!

Idag är jag busy, busy, busy hela dagen. Har några ärenden på stan och sedan har jag en tre timmar lång kvällskurs som väntar. Ska bli kul! Tänkte köra igång en liten tävling i väntan på de större. Vem som helst kan delta. Vill dock påpeka att jag inte glömt tävlingen som jag pratar om här (till trogna läsare) som kommer dyka upp någon gång framöver, måste bara se till att vinsterna blir riktigt grymma! Men nu kan ni alltså vinna:

EasyLooks, All-in-One Makeup Kit (Smokey Eyes Look)

DENNA TÄVLING ÄR AVSLUTAD!

Allt du behöver göra för att delta är att kommentera i detta inlägg. De som dessutom länkar till tävlingen i sin blogg får två lotter i sitt namn, då vinnaren kommer att lottas fram. Du som länkar har då större chans att vinna. Använd denna bild om du ska länka. Tävlingen avslutas måndagen den 13 april kl 23:59. Lycka till snygging!

28 reaktioner till “Vinn makeup-kit!

  1. Jag brukar faktiskt köpa easy looks själv och jag älskar dem. De är perfekta att ha i handväskan och de räcker ganska länge! Smokey eyes är en av favoriterna!

  2. (Hehe, jag förstår inte hur jag ska kommentera i mitt namn! Louise heter jag i alla fall)Roligt tävling, önskar jag hade blogg men så är inte fallet.Har aldrig testat Easy Looks, skulle vara kul :-)Kramarlouise@brinks.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s