Jag har förlovat mig

Japp, nu vet ni varför det varit så tyst här på bloggen. I fredags förlovade jag mig och det firades med min och min fästmans familj. Det blev en enkel förlovningsfest här hemma hos oss i form av en middagsbjudning. Något mer om detta planerar jag inte att skriva här på bloggen, men har ni frågor så får ni gärna ställa dem. 🙂

Tänkte också passa på att förklara att bloggningen kommer att stå stilla fram till på fredag. Detta beror på att jag måste tentaplugga. Så på fredag börjar jag blogga som vanligt igen. Angående tävlingen, så presenterar jag vinnaren på fredag.

28 reaktioner till “Jag har förlovat mig

  1. Åh, grattis!!! Vad underbart! Jag och min fästman, som det så fint heter, har varit förlovade i 1,5 år nu och jag minns hur lycklig jag var när jag fick berätta för familjen och vännerna att vi förlovat oss. All lycka till er!

  2. Sedan jag fick veta att du var min kusins flickvän (nu ÄR du hans fästmö) och att denna flickvän hade en blogg så har jag följt din blogg, i början var det mest nyfikenhet men sen var det för att din blogg är riktigt kul…Ett stor Grattis till dig o min kusin, kram!

  3. grattis grattis, vad skojjigt!Hur länge kände ni varandra innan ni förlovade er? stort steg, när e bröllopet då? :PHur ser ringen ut? Inte ere väll den påavis annars bilden?? hihi… GRATTIS ännu en gång

  4. Bland det finaste som finns =D När jag och min fästman förlovade oss kändes det sååå underbart=) Lycka till=D Bröllop nästa år?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s