Vem väljer du?

Jag trodde aldrig någonsinatt jag skulle tycka det var snyggt med jumpsuits. Men hör se och häpna, Audrinas outfit är riktigt, riktigt läcker! Eller ja, om man bortser från skorna (som är snygga men passar inte riktigt till outfiten). Kim Kardashian har, enligt mig, fått en mycket bättre klädstil på senare tid. Hennes chica vardagsoutfit känns verkligen fulländad. Vill ha allt, allt, allt! Tycker även om Kristen Bells enkla, men lite festligare outfit.

Vem tycker du är snyggast?

10 reaktioner till “Vem väljer du?

  1. Jag håller LÄTT med dig asså!:D Idsalas ser till och med ut som om den vore i orginal och att angelinas är en kopia haha! Den är köpt i en butik i Tumba faktiskt! Och örhängena är från antik-gammal och nytt inne i stan:)

  2. Måste bara säga att din blogg är helt underbar! Layouten är ju bara för härlig! :)Kim Kardashian har nog den snyggaste outfiten av de tre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s