Vinn ballerinor!

Idag har jag massa ärenden att uträtta och därför blir det inte så mycket bloggning. Kör därför igång en trevlig tävling där ni kan vinna ett likadant smycke som jag själv äger, nämligen denna finfina halsband med tre dansande ballerinor från JohannaN. Läs mer om halsbandet här.

DENNA TÄVLING ÄR AVSLUTAD!

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen, är att kommentera i detta inlägg. De som dessutom länkar till tävlingen i sin blogg får två lotter i sitt namn, då vinnaren kommer att lottas fram. Du som länkar har då större chans att vinna. Använd denna bild om du ska länka. Tävlingen avslutas måndagen den 27 april kl 23:59. Lycka till!

70 reaktioner till “Vinn ballerinor!

  1. dame va fint. klart man måste va med och ta chansen. för deltar man inte kan man inte vinna. jag har lagt in denna tävlingen på min PERSONLIGA blogg nu

  2. wow!me like it! :)trillad ein på din blogg av en slump, riktigt fin!nu ska jag läsa vidare äldre inlägg! :)ha en skön dag!

  3. Eftersom min bästa vän dansar klassiskt vill jag gärna vara med i utlottningen, men tyvärr har jag ingen blogg att länka ifrån..

  4. Hej!Jag vill gärna vara med och tävla :)För en extra lott så bildlänkar jag också. Länken finns i högra sidospalten på min blogg och jag låter den ligga uppe t.o.m. sista tävlingadan.Häls. F

  5. Jag älskar hennes smycken! speciellt halsbanden, och då i synerhet detta med ballerinor och det med cyklen. Men är man fattig så är man :(louise.lindskog@hotmail.com

  6. Vet inte om min förra kommentar kom fram?Är självklart med och tävlar om detta underbara halsband, och givetvis vill man ha två lotter ;)http://zarlei.com/vinn-ett-ballerinahalsband/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s