White Dandy


Min nya vita


Min lilla samling

Jag älskar min klocka från Police, men vissa dagar brukar jag låta den vila här hemma och istället bär jag en av mina klockor från Tritoni. Jag älskar att de finns i så många olika färger. Äger själv en bubbelgumsrosa och en genomskinlig med guldram. Nu har jag även en vit. Ni läsare som hängt med ett tag, vet att jag älskar att bära armband och dessa klockor fungerar ju faktiskt som accessoarer! Finns att köpa på Tritonis hemsida. Denna vita modellen heter White Dandy och kostar 895 kr.

3 reaktioner till “White Dandy

  1. Hejsan maria! 🙂 Måste börja med at säga att du har en super fin blogg. Men jag ahr ett par frågor till dig. 1.Hur får du till så att det står att man inte får sno/ kopiera bilder av dig?2. Hur har du skaffat dig en sån där översättningsgrej på din blogg?3. Hur har du fått en såndär ”min blogg är värd” på din blogg? Skulle vara jätte tacksam om du svarade hur man skaffar allt det här på min blogg: noolita.devote.se! ha en bra dag, puss

  2. oj, den vita vore en dröm i sommar om man blir brun… Drömma är vad man gör, en arbetslös och själv får man inga pengar av fkassan… de är underbara, not…Må så grankott…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s