Je t’aime, amour, quand j’entends la voix

Halloj…
Nu undrar ni säkert varför det står så stilla här. Well, det händer ganska mkt just nu. Allt på en och samma gång. Studietiden börjar lida mot sitt slut vilket innebär, tack och lov inga tentor, men flera inlämningsuppgifter. Sen är det dags för examen och det innebär en massa planering inför firandet. Igår fyllde jag dessutom år och det ska firas nu på fredag. Därför har jag idag varit fullt upptagen med planering och städning inför det. Ska bli riktigt roligt, men som ni säkert förstår så finns det inte så mycket tid över till att blogga, även om jag vill! Så om inläggen inte flödar de närmsta veckorna, vet ni åtminstone varför. När jag fått ordning på allt och har mer tid över, då kommer inläggen att strömma på! Men tills dess så kommer jag att försöka blogga så ofta jag får tid ♥

3 reaktioner till “Je t’aime, amour, quand j’entends la voix

  1. Här kommer man tillbaka och folk börjar ta pauser, illa :DNädå, jag om någon förstår och ser framemot nya inlägg!

  2. Jag förstår dig fullkomligt, bloggen kan ju inte vara prio 1. Maj är extremt stressig för mig också, ska bli skönt när terminen är över!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s