Sex and the City in a shoebox

Ja, men visst var det Sex and the City-boxen! 😀 Fick den i födelsedagspresent av systrarna DS. Tusen tack tjejer, nu har vi sex säsonger att sysselsätta oss med varje gång vi ses. Älskar verkligen att skivorna förvaras i en skolåda, haha. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan väntar John Blund. Godnattis!

4 reaktioner till “Sex and the City in a shoebox

  1. Jag dog när jag såg bilden, jag är så avundsjuk. Nu ska jag ringa och terrorisera min make tills han ger upp och köper boxen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s