Stylista

För några månader sedan såg jag på ett avsnitt av The Tyra Banks show. Där tipsade hon om ett kommande program vid namn Stylista, som hon skulle producera. Nu har programmet äntligen kommit till Sverige och visas på tv 3 ikväll kl 19:00. Stylista är en realityserie som handlar om 11 deltagare som tävlar om att få jobba som modeassistenter till modechefen Anne Slowey på amerikanska tidningen Elle i New York. Missa inte!

Stylista
Deltagarnas första uppdrag är att laga frukost åt Anne, som inte är nådig i sin värdering av resultatet. Därefter granskar Joe Zoe kritiskt deltagarnas personliga stil, och skickar dem till H&M för att köpa nya kläder. De som vägrar att byta stil skickas hem. Om filmen ”Djävulen bär Prada” varit en realityshow hade den varit Stylista. Elva aspirerande fashionistas tävlar om ett eftertraktat jobb på tidskriften Elles redaktion. Amerikansk realityserie från 2008. Säsong 1. Del 1 av 9.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s