Kalas

Den senaste tiden har jag fotograferat väldigt mycket. Det hela började med att jag läste en fotokurs och sedan dess har passionen för fotografering växt. Tänkte att jag skulle börja dela med mig lite av mina bilder. Bilden här ovan är helt oretuscherad och den är tagen på mina brorsöners gemensamma ettårskalas. Kan tala om att chokladbollarna var supermumsiga – såklart, det var ju jag som gjorde dem ;-P

4 reaktioner till “Kalas

  1. Bree har varit i farten igen! Hade kunnat döda (typ, en myra)för en sån chokladboll just NU! Så duktiig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s