Kalas del 3

Kärleksmums.
Så heter chokladrutorna med kokos. Helt klart en av världens mest smarriga kakor, utan tvekan! I bakgrunden ser ni färska (ja, de var färska då kortet togs iaf, haha) kanelbullar. Eller allt var ju färskt i och med att vi bakade dagen innan kalaset som ägde rum i början av maj. När jag firade min födelsedag förra veckan så bakade jag kärleksmums igen och då fick jag massa fina komplimanger angående bakningen. Har massa bilder från den kvällen som jag ska publicera här på bloggen senare.

Gillar ni kärleksmums?

3 reaktioner till “Kalas del 3

  1. Kärleksmums är supergott, fast jag kallar dem Mormorkakor, eftersom mormor alltid bakade såna till mig. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s