Chocolate Chip Cupcakes

Här kommer ännu en bild från mitt födelsedagsfirande. Jag bakade bland annat cupcakes á la Leila. Jag gjorde dock om receptet lite (gör alltid det när jag bakar) eftersom jag gillar att experimentera lite. Det blir faktiskt mycket godare så 🙂 Hade exempelvis i mer kakao, vaniljsocker och fler chokladbitar. De blev så himla goda, önskar att bilder kunde förmedla smaker… Maybe in the future? Haha. På bilden ser ni alltså chokladcupcakes med stora chokladbitar i. Glasyren är en vanlig cream cheese frosting. Yummy! Cupcakesen i bakgrunden får jag presentera en annan gång.

Har du inte Leilas bok? Då kan du hitta cupcakerecepten här!

En reaktion till “Chocolate Chip Cupcakes

  1. Å vad mumsiga dem ser ut o va, skicka en vettja haha 😛 O tunika har jag me, riktigt fin o somrig. —> Kolla in. Modebloppis.blogspot.comHa de bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s