Elie Saab Fall 2009

Ni som har följt bloggen ett tag vet nog att jag fullkomligt avgudar Elie Saabs kreationer. Han är en mästare på att designa klänningar. Jag har gjort det till en lite tradition att sammanställa mina favoriter ur hans vår- och höst kollektioner (vår07, vår08, höst08, vår09). Här kommer höstens favoriter. Klänningarnas färger går alla i kalla och svala toner, vilket jag verkligen gillar!

Do you like?

3 reaktioner till “Elie Saab Fall 2009

  1. Har alltid gillat Elie Saab, jag också. Älskar kläder som är feminina på ett stiligt sätt, precis som dessa. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s