The Ex List

Hey ladies!
Nu är jag hemma från skolan och tar det lugnt. Det börjar en ny serie nu kl 20:00tv400, tänkte kika på den och se om det är någe bra. Den heter The Ex List och huvudrollen spelas av samma tjej som spelade rollen som Rebecca i Grey’s Anatomy. Jag gillade aldrig den karaktären och har därför lite svårt för den skådisen, men ska ge serien en chans i alla fall. Förresten, här har ni ännu en bild på cupcakesen jag bakade till min födelsedag.

En reaktion till “The Ex List

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s