Middag + bloggkoll

Hej hopp,
tänkte bara kika in här lite snabbt och berätta vad som händer idag. Ska strax slänga upp en finfin tävling, missa inte! Ikväll ska jag och ett gäng vänner äta middag ute. Vissa av dem bor i Göteborg, Stockholm och Linköping, men de pluggar alla här i Jönköping. Så ikväll blir sista kvällen med dem innan de alla åker hem.

De senaste veckorna har bloggens besökare stigit väldigt mycket. Tänkte därför passa på att tipsa om att ni kan lägga till min blogg via Bloglovin’. Det är ett internetbaserat program som håller reda på era favoritbloggar, det vill säga när de uppdateras. Det är helt gratis och effektivt redskap för att hålla koll. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s