You want a piece of me?

Jag har fått en massa frågor och mail angående recept på mina cupcakes som jag bakade till min födelsedag. Tänkte därför sammanställa alla svar i detta inlägg. Cupcakesen på bilden har jag bakat enligt Leilas recept på Chocolate Cupcakes med Cream cheese frosting. Receptet hittar du i Leilas bok Piece of cake. Har du inte boken, hittar du receptet via denna länk på nätet. I det receptet ingår det en Chocolate frosting. Vill du inte ha det utan en Cream cheese frosting (som mina cupcakes) väljer du samma dosering som receptet anger, men bara vad gäller philadelphia, florsocker och margarin. De övriga ingredisenserna i frostingen skippar du. Lycka till!

2 reaktioner till “You want a piece of me?

  1. Åh mums! Har lovat att baka cupcakes till systers födelsedag nästa vecka, kanske använder jag det här recepter 🙂 Måste förresten fråga, har du testat någon av hårinpackningarna från Aussie? Jag stod på Åhlens igår och visste inte vilken jag skulle välja så det blev ingen till slut.. Tänkte om du visste vilken som är bra! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s