My dress

Här ju lovat att visa upp klänningen som jag bar på min examen så nu bjuder jag på lite bilder. Den kommer från Gina Tricot (inte ofta jag köper klänningar därifrån, känns som att alllllla har dem). Jag var alltid framme och pilla på den under maj-månad, men jag orkade aldrig prova. När jag sedan letade examensklänning kändes den helt rätt. Det svarta bandet tillhör dock inte klänningen, det har jag sytt dit själv. Bar även en kort, tunn kofta i svart till.

4 reaktioner till “My dress

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s