Mobilblogg från bussen

AAAAHHHHH! Jag skrev ett skitlångt inlägg men det försvann nu. Blä! Jag sitter iaf på bus4you på väg till göteborg! Mjuka, bekväma säten i skinn och dessutom finns internetuppkoppling 🙂 I Götet har jag massa bröllopsärenden, kan ni fatta att jag ska gifta mig?! Haha… Ska dessutom passa på att träffa en väninna till mig när jag kommer fram 🙂 Så om ni (läs: Anja!) befinner er i femman vid två-tiden så kanske vi ses 🙂 Vi hörs senare!

8 reaktioner till “Mobilblogg från bussen

  1. Åh jag fattar inte hur jag missat det i din blogg tidigare eftersom jag är här ganska ofta! Stort grattis och lycka till med allt gällande bröllopet 🙂

  2. hej, jag har för mig att du brukar handla från asos??! Jag e intreserad av en klänning där, i vanliga fall e jag en 34-36, undrar om du kan det här med deras storlekar och vad du tror skulle vara rätt storlek för mig?Tacksam för svar, går bra at svara här, jag kollar in bloggen :)mvh

  3. Tack alla :-)adniL: Hmmm… jag har aldrig handlat kläder därifrån, endast skor och accessoarer. Det bästa är nog att googla fram andra köpare som har bloggat om storlekar? Hoppas du väljer rätt storlek 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s