Bröllopsplanering


Tjenixen!
Här kommer en liten lägesuppdatering från mig. Jag har äntligen hittat bröllopsklänningen jag ska ha, the one! Finns konstigt nog inga bilder på den på nätet så kan inte visa upp den. Men det är egentligen bra, för då får ni se den för första gången när jag bär den 🙂 Den är i alla fall rätt så enkel men väldigt elegant.

Just nu håller vi på och beställer hem lite prover på inbjudningskort från Calligraphen. Finns massa fint där, men jag har hittat fyra favoriter. Får se vilket det blir tillslut, spännande, spännande… haha.

Kan ni fatta att Michael Jackson är död? Sjukt. Har nog fortfarande inte förstått. Lyssnar på Dirty Diana och Beat it på repeat…

9 reaktioner till “Bröllopsplanering

  1. gud va fin b ild på henne.två av mina favvo låtar från MJ lyssna du på 🙂 .. sista är billie jean, en klassiker i jusst love..

  2. Jag är så glad o lycklig över det faktum att du ska gifta dig 🙂 Vad roligt att du hittat dig en klänning nu gumman..puss älskar dig

  3. Jag har läst din blogg så länge, och nu är du länkad på min nya blogg bara för jag tycker du är så bra! ;poch hoppas att du får ett udnerbart bröllop 🙂

  4. Livet, lyckan, kärlek, vackra ord, härlig klangDet är en buss, trångt, dålig luft, smärtande platsMitt i det, hörs skratt, glada röster, resans dansVackert och glatt, som ett läkande bubbelbad Livet har hemliga stunder, gömda som en lite sakLyckan är så himla lätt, hitta den och tar den framJag satt kvar, så lätt, en buss, en resa, så mycket skrattOmvandla tråkighet till romans, vanligt vatten till champagne Inte solen, inte glamour eller dans, bara skratt, livets saltEtt skratt, hjärtats ord för kärleks hand, strömmar ut så starktTiden ändras så snabbt, timmar blir en sekund, så santHjärtat målar varje dag, med ett leende, lyckans nyans Verklighet börjar nu och här, nästa steg, lyckan ärHur det blir, hur det är, denna känsla, när du lerRädslan är, vacker bubbla i en evighet, men inte detMan vill ju röra vid kärleks hand andas lyckan överallt. Det är precis vad vi gör, förvandlar buss till romansDet är just det, tråkighet gör vi nog till evighetDet är just det, hjärtats väg, visa glädje, vill du leDet är just det, ditt skratt, och din hand, livets chans

  5. Hoppas du får ett underbart bröllop men ja undrar om du kan typ visa bild på din tårta&dekrationen då menar ja borden haha 🙂 sist men inte minns din klänning!:DTack Maria de vore jätte fint om du gjorde det och på andra grejer MVH en som älskar din blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s