Så här ligger det till

Hello there!

Skickar detta inlägg från mobilen, befinner mig just nu på stan i Stockholm, ska senare ta tåget ner till Örebro. Har så himla mycket att fixa och ordna nu inför bröllopet som äger rum om typ 3 månader!!! Det mesta är färdigt, det är bara smådetaljer som är kvar. Det är verkligen fantastiskt roligt att planera sitt bröllop 🙂 Men just nu, som ni säkert har märkt, så finns det inte så mycket tid över åt att blogga. Därför tar jag en liten paus i några veckor för att kunna koncentrera mig på saker som måste fixas. Kommer dock då och då att ge en lägesuppdatering, men jag räknar med att bloggning kommer igång som vanligt igen i slutet av augusti – om inte tidigare! Då ska jag avslöja massa detaljer kring mitt bröllop och även visa bilder från andra bröllop som jag varit på. Har så mycket jag vill blogga om men så himla lite tid. Ser att mina läsare och prenumeranter har ökat i antal (välkomna!), känns riktigt kul, men samtidigt tråkigt eftersom jag inte kan blogga. Men ni har ju allt arkivet att gräva i, där hittar ni inlägg sen flera år tillbaka! Massa kramar!

10 reaktioner till “Så här ligger det till

  1. Ska bli jättekul att se alla bilder sen från ditt bröllop. Bröllop är bland det finaste som finns och jag hoppas att det blir en underbar dag för er båda.

  2. Hej Maria !Önskar spara din blogg på FAVORITER men det går inte och jag kan inte leta varje gång efter dig…Hur gör vi ? Älskar din blogg :-)KramCissidada247@hotmail.com

  3. Anonym: Lägg till mig via bloglovin 🙂 Klicka på den rosa ikonen till vänster som talar om hur många prenumeranter bloggen har så kommer du dit. Tack söta för din fina kommentar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s