Tårta & blommor + gratis parfym


Tjena snyggingar!
Är supermegatrött och ska strax lägga mig. Tänkte bara ropa hej till er innan dess. Har haft fullt upp sedan jag skrev det förra inlägget. Befinner mig i Örebro sedan några dagar tillbaka, håller på att fixa massa saker inför bröllopet som typ blommor och tårtan. Önskar att jag hade tagit med mig min systemkamera så att jag kunde fota lite bilder och visa er. Har dock massa bilder som jag ska visa när jag kommer hem. Då kommer mitt bloggande att sätta igång igen 🙂 Men det blir nog om minst en vecka eller två. Så håll ut tills dess 😉 Godnattis!

Ps! Förresten, klickar ni på annonsen med Avril Lavigne under detta inlägg så kan ni beställa parfymprov på hennes nya parfym – GRATIS! Har både luktat och beställt den… Doftar fräscht, sött och blommigt… Plommondoft typ 🙂

5 reaktioner till “Tårta & blommor + gratis parfym

  1. Hej!Undrar hur du gör så man inte kan högerklicka? Vill gärna ha en liten textruta som du har. Var snäll och svara i en kommentar på min blogg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s