Nu twittrar jag

Jahopp, känns ganska så upprepande med att säga att ”tiden inte räcker till” men så är det faktiskt. Har istället skapat ett konto på Twitter, så om ni saknar mig allt för mycket så kan ni följa mig där. Kommer dela med mig av bröllopsplaneringen där tills jag får mer tid över till bloggningen. Du hittar min Twitter på följande adress:

2 reaktioner till “Nu twittrar jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s