Olivia Palermo: The Business Look

Olivia Palermo. Det är namnet på kvinnan vars klädstil jag beundrar. Hon lyckas alltid med sina outfits. Jag skulle mer än gärna vilja ha hennes chica business-klädsel här ovan, och ärligt talat så är det inte så svårt. Jag slår vad om att de flesta av er äger liknande plagg, det är kanske bara så att man aldrig kombinerat dem tillsammans? 🙂 Jag älskar business-looken och tycker det är en mycket passande stil när man jobbar (eller ja, det beror väl lite på vad man jobbar med, men typ kontor).
Bästa sättet att utstråla looken är att bära kavaj (gärna en lite längre variant) tillsammans med mörka stuprörsjeans eller en snäv kjol. Till detta passar alla typer av blusar, jag rekommenderar en med diskreta volanger (inte allt för festlig). Sen är det i princip fritt fram att styla med moderna smycken, dock inga som faller under kategorin ”bling bling”. Sist men inte minst: ett par klackar. Behöver inte vara skyhöga, behöver inte vara smal klack – bara det är klack!

Kavaj från Alexander McQueen
Blus från Anna Sui Nagellack från Essie Pumps från Scorett Ring från H&M Solglasögon från Miu Miu Jeans från H&M Väska från Bags and Fashion

4 reaktioner till “Olivia Palermo: The Business Look

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s