Om jag var gäst på mitt bröllop…

Hallå där!
Har varit riktigt sjuk under de senaste dagarna och har därför inte haft någon möjlighet att blogga. Är fortfarande krasslig, men mår mycket bättre än tidigare. Som ni säkert vet så ska jag gifta mig rätt så snart, och om jag var gäst på mitt bröllop så skulle jag haft på mig något i stil med ovanstående bilder. Är helt kär i den rosa kreationen, är den inte snygg?! Jag är vanligtvis inte så förtjust i färgat leopardmönster, men här gör jag ett undantag. Gorgeous!

5 reaktioner till “Om jag var gäst på mitt bröllop…

  1. Visst är den sjukt snygg?! En tjej hade den på min kusins bröllop och jag var tvungen att gå fram till henne och säga vad jag tyckte! Alltså den är så elegant men ändå djuriskt sexig 😛 haha förstå mig rätt här nu va!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s