Min bröllopsparfym

Hello everyone!
Tänkte dela med mig av lite onödiga bröllopstankar. Har funderat lite smått kring vilken parfym som jag ska bära under bröllopet. Det sägs att man ska välja en ny doft som man tidigare inte har burit så att man senare, när man känner doften, ska associera till sin bröllopsdag.

Om jag ska följa det rådet
så faller valet på L’instant de Guerlain. Jag är rätt så bekant med doften eftersom min syster har den. Vanligtvis brukar jag inte gilla ”tunga” parfymer men denna är riktigt, riktigt god.

En annan storfavorit
hos mig är Flowerbomb. Jag äger redan en flaska men den börjar ta slut. Jag fick den dessutom i present för några år sedan av min fästman, därför känns Flowerbomb som det rätta valet. Men vi får se. Som sagt, lite onödiga tankar…

2 reaktioner till “Min bröllopsparfym

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s