Morgonmys: frukost

Vaknade som vanligt lite innan åtta idag. Halsen är mycket bättre jämfört med tidigare, men nu plågas jag av hosta istället. Hellre det än halsont! Fick hem inredningsmagasinet Residence igår, ska bläddra lite i det medan jag avnjuter min frulle (te + honung = bra för halsen!). Möblerna till vår lägenhet är redan beställda, men nu letar jag inspiration för själva inredningen. Ska bli så himla roligt att inreda vår gemensamma lägenhet, har redan nu hittat min favoritbutiker i Örebro så jag vet precis vart jag ska leta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s