Mobilblogg: Snart framme!


Åker förbi Södertälje nu (Hej Zalga! Eller nej du är nog i Jkpg va? Hej Zalgas familj!) Är skithungrig, borde käkat lunch innan jag åkte, tror ni bussen stannar på Donken om jag ställer mig upp och skriker ”STOPP! Its an emergency!”? Värt att testa iaf…

3 reaktioner till “Mobilblogg: Snart framme!

  1. Är du intresserad av att gå på nordiska gårdsbands festivalen i Jönköping nu i helgen? Jag lottar ut 4 biljetter på min blogg 😛 kolla gärna om du är intresserad annars kan du ju bara ignorera detta 😛

  2. Hahaha söööt du är Melle! HEJ HEJ!Men ja, jag är i jkpg :/ OUÄH hahaVAD KUL att du börjat blogga igen! Gick för ett par dagar sen men det första jag såg var att du avslöga greys anatomy så jag blev sur och strejka haha! MEn sen så avslöjade ju Sandra ännu mer på fb då blev jag ännu surare och nu äntligen får jag läsa din blogg igen! SNART JUU! Inte lång tid kvar :DHoppas att vi kan ses snart! Du får höra av dig när du är stan så kan vi baka något eller bara hänga 🙂 KRAAAMAR!

  3. TjenareHär är en hälsning från en bride to be till en annan 😉 Visst är det roligt att planera bröllop, all planering, kläder , skor osv ( även om vi inte hittat drömlokalen ännu )Kika gärna in hos mig för lite inspritation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s