Snart är det fredagsmys

Sitter hemma just nu och väntar på att min man ska komma hem. Fördriver tiden genom att spana in vad jag vill ha för julklappar (observera: plural, haha) från den här webbutiken (länk!). Får se vad det blir för något, ett par nya klackar vore inte fel, eller kanske en ny väska…? Lyssnar samtidigt på Peter Jöbacks version av Decembernatt (Halleluja), den bringar verkligen fram julkänslorna, mysig låt! Tänkte bara önska alla en mysig fredag, själv ska jag spana vidare nu…♥

En reaktion till “Snart är det fredagsmys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s