I’d rather be catwoman


Läste precis den här artikeln (länk!) om mitt gamla högskolebibliotek i Jönköping… Nä, jag är ledsen men det spelar ingen roll om de är fridlysta eller inte, jag kommer att för evigt tycka att de är äckliga! Det äckligaste jag vet är råttor och möss, dessa är i princip samma sak – fast med vingar. Ännu värre! Det enda gulliga är den lilla skylten som de satt upp, haha.

En reaktion till “I’d rather be catwoman

  1. det är lugnt … fladdermusen dog i går kväll och är nu på väg till Statens veterinärmedicinska anstalt för obduktion och för att utröna om den hade rabies … ingen här blev biten, så det är lugntInger Melin, Högskolebiblioteket i Jönköping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s