Days of our biggest loser

Hello there!
Kollade lite halvt på Days of our lives idag och visst är det rätt så roligt att man hänger med i handlingen även om man missat fleeera veckors avsnitt? Haha, det händer ju faktiskt aldrig något nytt, eller jo, kanske en gång i månaden. Jag brukade se flera avsnitt i veckan när jag var yngre och den jag störde mig mest på var självklart Sami. Idag tycker jag att hon är lite skönare eftersom man tar allt med en nypa salt. Dessutom har man fått se hennes riktiga jag i programmet Biggest Loser som hon är programledare för. På tal om Biggest Loser, shit pommes vad smala de blir i slutet, helt otroligt! Någon som kollar på dessa serier?

2 reaktioner till “Days of our biggest loser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s