Mobilblogg: Strömavbrott!


Hjälp! Vi har strömavbrott här hemma! Tydligen har hela området det då de håller på och lägger om elen här. Jag beräknas vara utan el fram till kl 15. Jag planerade att åka till stan under tiden, men ute råder det snöstorm! Jag har tänt mina tre vaniljljus från IKEA som jag bär med mig runt här hemma, doftar underbart! Får se hur pass lätt (svårt?) det blir att duscha sen, haha det är bäcksvart i badrummet. Vad gör man när lampor, kyl, frys, tv och dator inte fungerar? Hur gjorde man förr? Nä, det blir nog stan för min del. Eller? Hjälp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s