Väggdekor

Jag har länge velat köpa väggord/texter/citat som är utformade i trä. Problemet är att man måste hänga upp dessa, vilket medföljer fula hål i väggarna, som sedan blir synliga när man tröttnat på att ha orden upphängda. Lösningen är att använda dem som fungerar som klistermärken istället. Om man googlar efter sådana så dyker det upp massa olika webbutiker som säljer denna typ av väggdekor. Jag fastnade för ordspråket ”A true love story never ends”, mest för att dess design/utformning är snygg haha. Jag valde att sätta upp den på fondväggen i sovrummet.

Denna dekor är väldigt stor och jag satte upp texten helt själv, MEN det rekomenderar jag inte. Det var väldigt svårt, så det är bättre om ni är två. Små dekorer kan man nog klara av själv. Min väggtext kommer från Vinyla Hem och är i silver (metallic), storlek large (90x44cm).

5 reaktioner till “Väggdekor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s