En miljon bilder…

… typ! Ladies and gents, här har ni bilder från år 2003 fram till idag! Totalt runt 900 bilder! Tog äntligen tag i att framkalla dem, då de har tagit en massa plats på datorn. Har dock kvar massa fler som också måste framkallas, men en sak i taget. Framkallade hos Fuji Direkt och fick hem bilderna 2 dagar senare. De första 100 får man gratis, man betalar endast för frakten. Hur bra som helst! Kommer dock ta en evighet att sortera in bilderna i albumen…

En reaktion till “En miljon bilder…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s