Hemma hos oss ♥

Inredning är ett stort intresse. Även om vi har bott här i snart tio månader, så finns det fortfarande lite saker som jag vill fixa. Jag kan tröttna ganska snabbt på färgglada saker och köper därför oftast inredning i klassiska färger som vitt, silver, glas och svart. Färgklickar lägger jag till genom kuddar och gardiner som går att byta ut när man tröttnar. Min personliga stil när det kommer till inredning är stilren, enkel, luftig och modern. Här får ni ett litet tjuvkik på några detaljer hemifrån!

6 reaktioner till “Hemma hos oss ♥

  1. Hej Maria, va fräsch stil du verkar ha! Kan du skriva vart du köpt allt på bilden ifrån? Är speciellt intresserad av ljustakarna. Sedan undrar jag om du har tips på vart man kan snygga prydnadskyddar i stl 45*45, har letat överallt men hittar inte det jag söker. Det verkar vara svårt att hitta enfärgade bara. De jag har sett hittills är inte så fina i kvalitén som jag önskar mig. Jag vill ha beiga o bruna kuddar.Tack för en bra blogg och för bra inredningstips;)Julie

  2. Julie: Tack för dina fina ord! 🙂 Ljusstakarna kommer från Sia. Hmm, när det gäller kuddar så kan man ju beställa kuddfodral från en massa ställen, det är svårt att tipsa eftersom det finns så många olika stilar, men kan absolut slänga ihop ett kudd-inlägg någon gång! 🙂 Mitt tips är ändå att köpa kuddfodral utan kuddar och sen köper du kuddarna som behövs från Ikea, de har nästintill alla storlekar!

  3. Tack för svar! Jag ser verkligen fram emot ett kuddinlägg, jag är så trött på de jag har nu. Jag är ute efter thaisiden liknande kuddfodral om du förstår vad jag menar.Keep up the good work!Kram Julie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s