Festkollektion

Wow, hur många godbitar fanns det inte det här då? H&M har skapat en festkollektion som släpps i september och håller på till december. Här ovan ser ni ett urval av kollektionen. Favoriterna är de fyra klänningarna längst upp på modellen. LÄNGTAR!

3 reaktioner till “Festkollektion

  1. svar: det ska jag absolut försöka med. har inte riktigt kommit in i den så pass att jag gillar den än men det är ju lite nytt för mig så jag ska ge den några sidor till. :)sjukt fina klänningar! vill ha tvåan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s