Det uttalas faktiskt "Rammlösa"!


Morsning korsning.
Sitter och käkar min frulle en aning sent idag. Fick syn på den här artikeln med Kronprinsessan Victoria och jag säger bara ÄNTLIGEN finns det bevis på att det uttalas ”Rammlösa” och inte som ram. Konstigt i och för sig att det bara stavas med ett M då? Men, men, detta är en pik till alla jag känner som tror att det uttalas som ram. Tro mig vi har haft våra diskussioner kring Ramlösa och lakrits, haha. Förresten, säger ni lackrits eller lakrits? Jag säger lack… Jahopp, det var dagens lilla roliga det haha.
Kategorier Fun

4 reaktioner till “Det uttalas faktiskt "Rammlösa"!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s