Hilary Duff har gift sig

Dagens chock, för min del i alla fall: Hilary Duff har gift sig. Eller chock är ett negativt ord, överraskning passar bättre. För visst är det roligt, men jag hade faktiskt ingen aning om att hon ens var förlovad eller hade pojkvän! Men vem bryr sig tänker du? Haha, jag bryr mig inte så värst mycket egentligen, det är bara det att jag praktiskt tagit har växt upp med Hilary Duff, Lindsay Lohan och tvillingarna Olsen i rutan, så än idag känns det nostalgiskt att se filmer som de medverkar i! Kul i alla fall att hon har gift sig. Hilary är 87:a (23 år, ett år yngre än mig) och hennes man, Mike Comrie är 80:a (29 år) och tydligen professionell hockeyspelare för den som undrar. Paret förlovade sig den 19 februari i år och gifte sig nu den 14 augusti. ♥

2 reaktioner till “Hilary Duff har gift sig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s