Rihanna – Te Amo

Hej snyggingar! Bloggen strular, det har tagit mig flera minuter att försöka posta det här inlägget, så det blir ett kort inlägg nu så försöker jag igen imorgon. Då ska jag visa upp lite från min shopping idag. Det blev en hel del köp, bland annat ett par boots! Får avrunda kvällen med skönaste låten just nu, nämligen Te Amo med Rihanna. Äääääääälskar det ”trummande” (vad ska man kalla det för? haha) introt, för bra! Hörs imorgon, godnattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s