Här hittar du Mulberry-kopian!


Mulberry Bayswater kopia?

Okej, okej, okej, okej! Jag ska inte dra ut på det mer. Jag har bombarderats av sms, mail och meddelanden på facebook. Alla undrar samma sak. ”Var har du köpt den Mulberryinspirerade väskan? Är ni redo? En känd kedja som säkert finns i varje stad… *trumvirvel*… nämligen KappAhl. Pris: 249 kr. Vill ni se bild på originalet, klicka här.

Kan tillägga att jag egentligen inte fick köpa den här för min man haha! Varför? Han ska köpa en äkta till vår årsdag!!! Snacka om att jag är överlycklig, men köpte en ändå, ska ha den så länge. Sen när jag om en månad får den äkta varan så ska jag ge denna till dig Gabi!

7 reaktioner till “Här hittar du Mulberry-kopian!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s