Läsarfråga: Klänningar till bröllop

1, 399 kr. 2, 329 kr. 3, 399 kr. 4, 349 kr.

5, 349 kr. 6, 479 kr. 7, 349 kr. 8, 379 kr.

Fick en läsarfråga:
Hej! Du är så grym på att göra massa collage, så jag undrar om du kan ge lite inspiration på klänningar inför ett syrianskt bröllop nu i mitten av september, helst från Nelly då jag redan ska beställa annat därifrån 🙂 Tack för en grym blogg, you rock! Ha en fortsatt bra dag, kram.

Tack för dina fina komplimanger, de värmde verkligen! 🙂 Självklart ska jag försöka hjälpa dig. Har kollat igenom Nellys klänningar och det finns ju massa fina. Har valt ut några av de som jag tycker är läckra och passande till bröllopet. Sen är ju självklart smaken som baken 🙂 Finns många snygga klänningar så hör av dig igen om du hittar någon favorit här, så fixar jag ihop ett inspirationskollage åt dig!

Kategorier Q&A

8 reaktioner till “Läsarfråga: Klänningar till bröllop

  1. Hej igen, hehe förlåt om jag är jättejobbig nu, men det var ingen som föll mig i smaken direkt. Jag är mer för det eleganta, stilrena, svarta hållet, men också nude-färgen. Kan tänka mig andra hemsidor, men då måste leveransen vara snabb, behöver klänningen innan slutet av nästa vecka. Är sent ute, jag vet haha! men skulle vara evigt tacksam om du har andra tips som man kan hitta i affärer också 🙂 Tusen tack för svaret och tipsen här ovan, jättefina klänningar!

  2. Anonym: Jaha, haha. Ja, det blir ju lite svårt att hitta om man inte vet vilken typ av klänning du gillar 🙂 Är tight, modertn och enkelt några fler passande beskrivningar? Okej, ska göra mitt bästa, håll utkik imorgon!

  3. Maria vännen,vet du om det tillkommer extra kostnad (förutom frakt) när man beställer från Nelly? På vissa håll måste man betala tull m.m.P&KEli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s