Läsarfråga: Amerikanska skostorlekar

Men Herregud, vad snygga skor! Och klänning! Och smycken!

Fick en läsarfråga som jag redan svarat på, men som jag tycker kan vara bra att ta upp i ett blogginlägg ifall det är fler som behöver hjälp med detta.

Hej! Jag halkade in på din blogg på ett bananskal när jag sökte runt på amerikanska storleker, och du verkar ha riktig koll på mode och sånt. tänkte fråga om du vet om forever21 är en engelsk eller amerikansk hemsida? och vilken storlek som är 38 för både uk och us. Förstår verkligen ingenting för sist jag beställde blev skorna alldeles förstora. Mvh Sharon

Forever21 är en amerikansk sida. Jag har aldrig beställt just därifrån men jag har beställt skor från andra amerikanska sidor och precis som du fick jag en aning för stora skor. Om jag ska utgå från vad jag beställde för storlek och hur de satt på, så skulle jag säga att en svensk storlek 38 motsvarar en amerikansk storlek 7,5. Men på Forever21s sida så står det att storlek 38 är en amerikansk 8. Så lite svår att veta vilket man ska följa, men om du beställt därifrån tidigare och fick för stora, beställ då mindre nu. Kolla in dessa två sidor för vägledning:

Kategorier Q&A

2 reaktioner till “Läsarfråga: Amerikanska skostorlekar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s