Grekiskt lantbröd: enkelt recept!

Jag har bakat bröd! Ja, resultatet ser ni på bilderna. Okej, det var ”fuskbakning” eftersom jag köpte en sån där påse där allt är färdigblandat. Men måste säga att det var jäkligt smidigt och gott blev det! Jag har bakat eget bröd tidigare men kan inte påstå att det är något jag brukar göra. Dessa påsar har jag varit nyfiken på länge och nu när jag har testat en av dem kan jag konstatera att de inte är så tokiga. Nästa gång ska jag dock blanda i lite brödkryddor! Men hörrni, visst blev de fina? Är skitstolt haha!

Ja, jag vet att brödet är runt på påsen, men tycker det blir smidigare med avlångt bröd när man ska skiva =)

6 reaktioner till “Grekiskt lantbröd: enkelt recept!

  1. Ja nu har vi äntligen fått internet fixat så jag borde väl inte känna mig fullt lika ensam när fästmannen är och tränar…Italienska program på tv är inte mycket till sällskap ;)Brödet såg smarrigt ut hörru du 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s