Katie Holmes

Så här fin var Katie Holmes i tisdags då hon besökte David Letterman. Vanligtvis skulle jag tyckt att leopardkappan är too much, men Katie lyckas matcha den med så enkla plagg att det blir en klockren hit. Älskar allt, från glasögonen till skorna! Okej, kanske inte skorna, är inte helt såld på så pass spetsiga skor men tycker absolut att det passar till den stilen. Vad tycker ni?

4 reaktioner till “Katie Holmes

  1. katie holmes är ju typ en av de snyggaste stjärnorna idag! 🙂 sen tyckte jag nog hon (stylisten?) skulle ha valt några andra par skor till outiften.

  2. Ja ganska snyggt faktiskt, skorna så där… har lite svårt för hudfärgade skor även om benen ser mycket längre ut. Det är verkligen en svår konst att balansera en outfit så den inte blir för mycket åt något håll! Jag beundrar de som kan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s