Naket

1 = H&M. 2 = Topshop. 3 = Asos. 4 = Asos. 5 = Asos. 6 = Topshop.

Jag har länge varit sugen på nudefärgade (beiga, sandfärgade, hudfärgade, ljusbruna – you name it!) skor men har inte hitta några som är tillräckligt snygga. Förrän nu! Vill ha alla här ovan. Alla! Om jag bara fick välja ett par skulle jag nog välja nr 2. Och nr 5. Och så nr 6 också. OCH ALLA ANDRA!

Hahaha! Ni anar inte vad som hände med min dator när jag höll på med det här kollaget. Jag råkade komma åt en tangent så att hela datorn blev svart i några sekunder. Helt plötsligt tänds den igen och då är hela bildskärmen ”flyttad” ett varv motsols! Som den här bilden. Haha! Lyckligtvis lyckades jag återställa allt efter några minuter.

5 reaktioner till “Naket

  1. Nudefärgat är kanske inte min favorit, men går det över i liiite mörkare typ sandfärg som de översta är det sååå snyggt. Den modellen är också min favorit bland de här, men alla är snygga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s