Mobilblogg: Varm choklad & Hunter


Nu funkar mobilen igen! 🙂 Men den spökar då och då så ska definitivt köpa en ny! Men vilken? Har ni tips? Vilken har ni själva? Sitter nu och kollar på tv och dricker en stor kopp varm choklad med överdrivet många mini-marshmallows. Yum! Det har typ regnat hela dagen, speciellt då jag var på väg hem från stan. Så den värmande chokladen sitter perfekt. Imorgon blir det bland annat mer shopping, ska köpa stövlar, ett par från Hunter. Men vilken färg tycker ni att jag ska köpa? Hjälp!

2 reaktioner till “Mobilblogg: Varm choklad & Hunter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s