Mobilblogg: Yoghurtglass


Okej, nu blir det en massa onyttigheter här på bloggen… Eller? Nepp, för det här är fettfri yoghurtglass som finns att köpa hos YoghurtShopen i Gallerian. Så jäkla gott så att det inte är sant! Har ni inte testat så MÅSTE ni göra det! Sen hur mkt socker det är i har jag ingen aning om haha, men definitivt bättre än vanlig glass. Köper alltid vanilj- och chokladsmak, de andra smakerna är inte alls goda så testa inte dem 😛

En reaktion till “Mobilblogg: Yoghurtglass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s