Voluspa

Här kommer lite bilder på doftljuset från Voluspa som jag köpte i Stockholm. ÄLSKAR DET! Det doftar precis som godis! Voluspa använder sig av äkta parfym i sina ljus, så det roliga är att man kan köpa varje doft som parfym också. Var nära att köpa med mig denna som parfym, men valde att inte göra det då jag har för många parfymer!
Vad tycker ni om själva utformningen? Ljuset fanns även i ”vanlig” glasform, men tyckte att den här designen var skitfin! Såg dessutom idag att Maria Montazami har ett likadant i annan doft. Även hon har en sån där väskhängare. Vi Marior tänker lika! 😉

2 reaktioner till “Voluspa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s